Wandel driedaagse voor 55-plussers

Op 22, 23 en 24 april organiseren de gemeente, de buurtsportcoaches van Stichting Wijksport, Quarijn, Stichting Binding en de WABO de wandel 3-daagse voor 55-plussers. Bewegen voor ouderen is dit jaar een belangrijk thema. Bij de gemeente en de buurtsportcoaches onder het motto ā€˜Gezond en Vitaal ouder wordenā€™ en het thema van de WABO is dit jaar ā€˜Wat beweegt jouā€™. Bij inschrijving voor de driedaagse kan worden gekozen uit drie afstanden: 300 meter, 2 km en 5 km. Het beloven drie sportieve, maar vooral ook gezellige dagen te worden.

De wandel 3-daagse is voor alle ouderen die zelf kunnen lopen, met of zonder hulpmiddel; zelfstandig of onder begeleiding, of dat nu in een rolstoel, een zelfbeweger, duwrolstoel of elektrische rolstoel is. Bewegen is belangrijk, maar zeker ook ontspanning en gezelligheid staan voorop.

De wandel 3-daagse wordt elke dag om 14:00u gestart met een kopje koffie of thee om vervolgens aan de wandel te gaan. Op woensdag 24 april zal er ook een beweegmarkt te bezoeken zijn waar verschillende organisaties zichzelf kunnen presenteren. Voor de laatste etappe zullen Til en Dien het startschot geven, en zal burgemeester Iris Meerts een aubade afnemen.

Inschrijven kan door te mailen naar gezondenvitaal@wijkactief.nl. De kosten voor deelname bedragen ā‚¬2,- per persoon. Deze kunnen worden voldaan op de eerste dag van de wandel 3-daagse op maandag 22 april. Gelieve dit bedrag contact mee te nemen.

Scroll naar boven